Serveis a empreses

CALIDAD PRODUCTIVA

QUALITAT PRODUCTIVA: 99,3% DE ZERO-ERRORS

Qualitat en la preimpressió. Perquè un bon principi és garantia de bon final. Qualitat en els processos d’impressió òfset o d’impressió digital. Qualitat als acabats. Perquè laspecte és molt important. Podem oferir-te l’acabat més adequat a la teva necessitat: stamping de metal·litzats, UVI selectiu, plastificats per a alimentació i anti-ratllades, relleus en sec, encunyacions, encolats, textures, rascables, …
Qualitat a l’enquadernació del producte gràfic, per sumar valor a cada peça. Posem a la vostra disposició qualsevol tècnica d’enquadernació: grapada, rústica cosida, fressada, PUR, wire-o, tapa dura.

PUNTUALIDAD

PUNTUALITAT: 97,8% DE COMPLIMENT DELS TERMINIS COMPROMESOS

Els compromisos s’adquireixen per ser complerts.
A ARTGRAF tots els treballs ens mereixen la màxima atenció. Tant si és un encàrrec modest com si és de gran volum i complexitat tècnica. Tant si és una empresa petita com una gran corporació.

AGILIDAD EN LA ENTREGA DEL PRESUPUESTO

AGILITAT EN LLIURAMENT DEL PRESSUPOST: 92,1% EN 24 HORES

Per això no et volem fer esperar. A ARTGRAF confeccionem el teu pressupost en poques hores des que ho demanes.

ASESORAMIENTO TÉCNICO AL CLIENTE

ASSESSORAMENT TÈCNIC AL CLIENT

Amb ARTGRAF tindreu al vostre costat un consultor en opcions tecnològiques d’impressió, papers i materials, formats i acabats. Un equip multidisciplinari que t’aportarà solucions, opcions i investigació. Acumulem un bagatge de diverses dècades i un compromís amb l’avantguarda tecnològica en aquest sector.
Ens deixes aconsellar-te?

TECNOLOGÍA DE ÚLTIMA GENERACIÓN

TECNOLOGIA D'ÚLTIMA GENERACIÓ

Tota la tecnologia productiva d’ARTGRAF és de primera compra i proveïda pels millors socis industrials: Heildelberg per a la impressió òfset i Xerox per a la impressió digital.

OFFSET O DIGITAL

OFFSET O DIGITAL, SEGONS ET CONVINGUI

La impremta digital us ofereix rapidesa, flexibilitat i eficiència mantenint criteris de qualitat. Especialment en tiratges curts o personalitzats.
Si el que necessites és volum i prestacions necessitaràs la impremta òfset.
A ARTGRAF transformem la tinta en colors directes, Pantone, metal·litzats, fluorescents, trames. Tot sobre qualsevol material de paper, cartolina, òfsets, estucats texturats, metal·litzats o especials.
Disposem de la ISO de Colorimetria, tant per a òfset com per a digital. Això ens permet el control total del color als tiratges. I assegurar-nos que el color sortirà exactament igual a les dues tècniques.

TECNOLOGÍA DE ÚLTIMA GENERACIÓN

COMPROMÍS MEDIAMBIENTAL

A ARTGRAF ens prenem seriosament el respecte al medi ambient. Som una impremta verda. Tots els papers que fem servir són ecològics i complim amb la normativa de residus. Només treballem amb proveïdors que comparteixen aquests valors.
Impresión digital y offset

PER A MÉS CONSULTES SOBRE ELS NOSTRES SERVEIS CONTACTEU-NOS SENSE COMPROMÍS

Desplaçat dalt de tot