Serveis a agències

QUALITAT PRODUCTIVA: 99,3% DE ZERO-ERRORS

Un proveïdor d’arts gràfiques que treballa amb qualitat és un proveïdor fiable.
Qualitat en la pre-impressió. Perquè un bon principi és garantía d’un bon final.
Qualitat durant els processos d’impressió offset o d’impressió digital.

Qualitat en els acabats. Perquè l’aspecte és molt important. Podem oferir-te l’acabat més adient a la necessitat del teu client: stamping de metal.litzats, UVI selectiu, plastificats per a alimentació i anti-ratllades, relleus en sec, encunyacions, encolats, textures, rascables, …

Qualitat en l’enquadernació del producte gràfic, per sumar valor a cada peça. Posem a la teva disposició qualsevol tècnica d’enquadernació: grapada, rústica cosida, fresada, PUR, wire-o, tapa dura.

PUNTUALITAT: 97,8% DE COMPLIMENT DELS TERMINIS COMPROMESOS

Una impremta puntual és una impremta fiable. Els compromisos s’adquireixen per ser complerts.

A ARTGRAF som sensibles amb els terminis exigents que sovint els teus clients imposen a la teva agència. I totes les feines ens mereixen la màxima atenció. Tant si el teu és un encàrrec modest com si és de gran volum i complexitat tècnica.

OBTINGUES EL TEU PRESSUPOST A L’INSTANT

En serveis gràfics, agilitat també vol dir fiabilitat.

Per això no volem fer-te esperar. A ARTGRAF posem a disposició de la teva agència un pressupostador on-line.

Però si prefereixes el mitjà tradicional, et confeccionem el teu pressupost en poques hores tan bon punt el sol.licites. En el darrer exercici, el 92,1% dels pressupostos els vam enviar en menys de 24 hores.

ASSESSORAMENT TÈCNIC A L’AGÈNCIA

Una empresa de serveis gràfics fiable ha de poder assessorar el seu client agència.

Amb ARTGRAF tindràs al teu costat un consultor en opcions tecnològiques d’impressió, papers i materials, formats i acabats. Un equip multidisciplinar que t’aporta solucions, opcions i recerca. Acumulem un bagatge de vàries dècades i un compromís amb l’avantguarda tecnològica en aquest sector.

Estem molt acostumats a treballar per a agències de publicitat, marketing, comunicació, disseny, relacions públiques, etc.

Ens deixes aconsellar-te?

TECNOLOGIA D’ÚLTIMA GENERACIÓ

Invertir en tecnologia és clau per esdevenir fiable.

Tota la tecnologia productiva d’ARTGRAF és de primera compra i proveïda pels millors socis industrials: Heildelberg per a la impressió offset i Xerox per a la impressió digital.

OFFSET O DIGITAL, SEGONS CONVINGUI AL TEU CLIENT

Fiabilitat independentment de la tècnica emprada.

La impremta digital t’ofereix rapidesa, flexibilitat i eficiencia mantenint criteris de qualitat. Especialment en tiratges curts o personalitzats.

Si el que necessites és volum i prestacions necessitaràs la impremta offset.

A ARTGRAF transformem la tinta en colors directes, Pantone, metal.litzats, fluorescents, trames. Tot sobre qualsevol material de paper, cartolina, offsets, estucats texturats, metal.litzats o especials.

Disposem de la ISO de Colorimetria, tant per a offset com per a digital. Això ens permet el control total del color en els tiratges. I assegurar-nos que el color sortirà exactament igual en ambdues tècniques.

COMPROMÍS MEDIAMBIENTAL

Fiabilitat per al client. Però també per al nostre entorn.

A ARTGRAF ens prenem seriosament el respecte al mediambient. Som una impremta “verda”. Tots els papers que emprem són ecològics i acomplim amb la normativa de residus. Sols treballem amb proveïdors que comparteixen aquests valors.

Per a més consultes sobre els nostres serveis contacti’ns sense compromís

Estarem encantats d’ajudar-te

 

Contacte